Get Adobe Flash player

MÀSTER ABSOLUT I MÀSTER BRONZE

Informem que la data confirmada per celebrar el Màster Absolut i el Màster Bronze es del 19 al 25 de gener del 2015, a les instal.lacions del Tarragona Pàdel Indoor.

 

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS 2014 i MASTER

En un mes ens trobem dos competicions importants de menors, en primer lloc ja tenim obertes les inscripcions pel Campionat de Catalunya que es jugarà del 27 al 30 de Novembre al Real Club de Polo de Barcelona. Es pot fer la inscripció fins el 25 de Novembre a les 11hs, esperem que pugueu estar en aquest gran campionat i no espereu a últim moment per fer la inscripció. Per mes informació a  Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la

FER INSCRIPCIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA MENORS 2014

Referent al Màster de Menors 2014 es juga del 19 al 21 de desembre al Club Pàdel Parc del Garraf. El Màster es un campionat que es convida els jugadors millors situats a les posicions del rànquing 2014 ( el rànquing serà el que s’actualitzi el 1 de desembre) per aquesta raó podem dir quines seràn les parelles que entren en cada categoria, però encara no podem saber els participants, tot es sabrà després del Campionat de Catalunya.

En cada categoria s’ha fet un estudi de tots els inscrits en cada competició, per això hi ha categories que tenen mes participació al Master, ja que durant tot l’any la participació també ha sigut més alta.

Places Màster 2014 per categoria: 

menors114

Son dos grans proves on si sou adults aconsellem que passeu a veure els grans partits i podrem gaudir del gran nivell de menors que trobem el territori català.

I si sou els menors us desitgem molta sort a la prova que jugueu!

 

FINALITZA EL BRONZE EN EL TERRASSA CLUB DE PÀDEL

El 16 de novembre s'ha finalitzat el torneig bronze en el Terrassa Club de Pàdel. 

Els resultats han sigut els següents:

Campions 1a masculina: A.Puchol i R.Martínez

Finalistes 1a masculina: T.Gómez i M.Leyros

Campions 3a masculina: D.Duran i A.Pujol

Finalistes 3a masculina: M.Esplugas i J.Esplugas

Campiones 1a femenina: E.Pérez i S.López

Finalistes 1a femenina: M.Estruch i V.Villoria

bronze-terrassacp 1am nov.14bronze-terrassacp 1af nov.14

Per mirar els quadres clickar aquí.

 
facebook  twitter

competicions FCP

Bàner
Bàner
Bàner

delegacions

Bàner
Bàner
Bàner