Get Adobe Flash player

FINALITZA L'OR AL DCLUB

Ha finalitzat el torneig Or que durant tota la setmana s'ha estat celebrant al DCLUB. Els resultats de les diferents categories han estat les següents: 

1a Masculina: Campions Escalante i Company / finalistes Bainad i Gisbert 
3a Masculina: Campions Esteller i Hormigo / finalistes Escofet i Lombart 
1a Femenina: Campiones Duran i Sanchez / finalistes Gayoso i Pujalsdclub

 

FINALITZA EL PLATA AL NAUTIC TARRAGONA

Ha finalitzat el torneig Plata que durant tota la setmana s'ha estat celebrant al Nautic Tarragona. Els resultats de les diferents categories han estat les següents: 

1a Masculina: Campions Gauna i Santos / finalistes Greco i Gutierrez 
3a Masculina: Campions Sanchez i Borras / finalistes Cañellas i Gil 
1a Femenina: Campiones Rivas i Navarro / finalistes Escardo i Plasin

nautic

 

Oberta la inscripció pel Curs de Tècnic d'Esports Nivell 1-Octubre 2014

Ja està oberta la inscripció pel curs de TEN1 que tindrà lloc el mes d'octubre a Barcelona. Adjuntem informació del curs i fulls d'inscripció. Primer heu de fer la inscripció per la prova d'accés i un cop superada aquesta ja podreu fer la inscripció a la resta del curs (Bloc Comú,Bloc Específic i Període de pràctiques). 

Informar-vos que per fer la prova d'accés no hi ha límit d'inscripcions, per tant tothom que s'apunti la podrà fer. Però les places màximes del curs són 24. En cas d'haver-hi més de 24 persones que hagin superat la prova d'accés es farà un sorteig i la gent que no obtingui plaça pel curs se li guardaràn els resultats de la proba pel següent curs de Nivell 1 que es faci.

En el moment de fer la inscripció es demanen una serie de documents (fotocòpia compulsada del DNI i del títol acadèmic), els quals són imprescindibles d'adjuntar per tal de que la inscripció sigui vàlida. En el lloc on es demana l'assegurança mèdica no cal que la presenteu el què si que és obligatori és tenir la llicència federativa en vigor pel 2014 (en la qual ja hi entra l'assegurança).

 

Informació curs

Full inscripció Prova d'accés

Full inscripció al curs (BC, BE, PP)

 
facebook  twitter

competicions FCP

Bàner
Bàner
Bàner

delegacions

Bàner
Bàner
Bàner